Kroon Foto expositie, opening in bibliotheek Selwerd

Jonge vrijwilligers in beeld

Er zijn duizenden jongeren in de stad Groningen die vrijwilligerswerk doen. Omdat ze vinden dat het hoort. Omdat ze het gewoon leuk vinden. Of ze zijn begaan met het lot van anderen. De meesten vinden het heel vanzelfsprekend. Maar dat is het natuurlijk niet. We zetten deze geweldige jongeren dan ook graag in de schijnwerpers met de foto expositie KROON. De expositie is vanaf 1 maart te zien in Bibliotheek Selwerd.

Op deze expositie zie je wie deze jongeren zijn, wat ze doen en waar. De kleurrijke, levensgrote foto’s waaruit deze expositie bestaat, zijn gemaakt door jong fototalent. Bezoekers van deze expositie zullen verrast zijn over de inzet van jonge vrijwilligers in onze stad. De maatschappelijke betekenis van hun inzet is enorm. Stadsdichter Kasper Peters schreef er een gedicht over, dat zal worden voorgedragen tijdens de opening. Bezoekers van de expositie nemen gratis het bijbehorende ¬†KROON Magazine mee naar huis. ¬†KROON is een initiatief van Jong Goud 050, de organisatie die jonge vrijwilligers in Groningen ondersteund.

De opening van de expositie vindt plaats op dinsdag 1 maart, van 16:00 tot 17:00 uur. De expositie is te zien tot en met vrijdag 11 maart. De bibliotheek is dagelijks geopend van 12:00 tot 17:00 uur (behalve op zondag)

Locatie: Bibliotheek Selwerd, Eikenlaan 288

Reacties